Cégünkről

Cégünkről

Az üvegekbe, palackokba történő csomagolás soha el nem avuló, minőségi és biztonságos módja annak, hogy szépen, látványosan adhassa kézbe termékeit. Ehhez változatos formájú, standard és egyedi üvegek kellenek, melyeket cégünk kifogástalanul és folyamatosan szállít Önnek.

Szakmai tapasztalattal, üveggyártási, technológiai és kereskedelmi ismeretekkel segítjük Önt a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Társaságunk 1997-ben alakult és a magyarországi likőrgyárak üvegpalack beszállítójaként kezdte el működését. Ebből nőtt ki cégünk mai formája, mely megbízhatóan, sokféle magyar és nemzetközi minőségi elvárásnak megfelelő üvegeket, palackokat és csomagolóanyagokat kínál. 

Magyar termékek üvegekben

Az igazi magyar ízeknek, magyar kreativitásnak és minőségnek nincs párja: üvegeink megőrzik ezt és eljuttatják eredeti élvezeti értékében a világ bármely pontjára, ahol illatozik a zamatos bor, a gyümölcs, aranylik a méz, hírül adva az itt élő emberek életszeretetét és szakmai tudását.

Befőttes, lekváros, mézesüvegeinket, italos palackjainkat háziasszonyoknak, magánfelhasználóknak is kínáljuk, hiszen nekünk minden vásárló elégedettsége fontos.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Tartalomhoz tartozó címkék: glasimpex